Kontakt



Telefon:
08-50007550

Hemsida:
www.realisera.se

Realisera ab


Realisera är ett inredningsföretag som arbetar med möbler och inredning till offentlig miljö som hotell-, restauranger & caféer.

Vårt mål är att vara nytänkande och vi vill vara en innovatör inom inredningsbranschen. Vi vill att våra kunder alltid ska känna att de får det bästa på marknaden och till bästa pris. Kvalitet i harmoni med priset är alltid viktigt för oss. Realisera är en engagerad partner och tillsammans med våra kunder utarbetar vi ett komplett inredningsförslag som är anpassat efter Era individuella önskemål, behov och förutsättningar.

Vi verkar inom följande områden:
Café- och Restauranger
Hotell
Mötes- och Konferensanläggningar
Mässor-Arenor-Uthyrningsbranschen

Våra egna varumärken tillverkas i både Baltikum och Kina . För större volymer sker tillverkningen i Kina i högeffektiva anläggningar med stor kapacitet. Vi har eget kontor i Kina med både kinesisk och svensk personal på plats för framtagning av prototyper och kontroll. Även i Sverige har vi personal som talar kinesiska och vår industridesigner utarbetar förslag, ritningsunderlag och 3D visualisering.

Mindre volymer av specialtillverkning sker i Baltikum där en lång tradition av gediget trähantverk och hantverksskicklighet finns. Detta ger stora möjligheter att detaljstyra tillverkningsprocessen vilket skapar ett flexibelt sortiment för att möta kundens behov. Närheten ger dessutom väsentligt kortare ledtider.

Miljö
Svensk Miljöbas är en nationell miljöledningsstandard avsedd för främst mindre företag som vill bli miljödiplomerade.

För att bli godkänd enligt Svensk Miljöbas ska verksamheten bland annat genomföra en miljöutredning och fastställa vilka miljöaspekter som är betydande, formulera och dokumentera en miljöpolicy samt sätta upp miljömål och handlingsplaner. Därutöver ska en miljöberättelse sammanställas med en beskrivning av de miljöförbättringar som skett under året. Realisera har påbörjat sin miljödiplomering enligt Svenska Miljöbas.

Kvalitetskontroll
Vi har kontroll över produktionen och kan säkerställa att våran inredning och möbler lever upp till våra höga kvalitetskrav.
Vi har eget kontor i Kina med både kinesisk och svensk personal på plats för framtagning av prototyper och kontroll. Inga språkförbistringar eller kulturkrockar. Även i Sverige har vi personal som talar kinesiska.

Kontakta företaget