Kontakt



Telefon:
08 28 63 50

Hemsida:
www.smssc.se

SMS Scandinavia AB


SMS Scandinavia AB säljer, installerar och supporterar högkvalitativa IT - verktyg för restaurang och serviceföretag.

Verktyget som täcker de flesta behoven!

Vår kärnprodukt RMS4001 (Restaurant Management Systems) utvecklas av vårt moderbolag SMS Development & Support AS i Norge och är ett komplett restaurangsystem, helt PC-baserat.

Via RMS4001 har restaurangen full kontroll av varan från det att den tas emot på lastkajen tills det att den sålts till gästen. Det finns också verktyg för att snabbt och enkelt hjälpa dem som servar gästerna genom t.ex. smidiga handterminaler, lättanvända touchterminaler och enklare terminaler med knappsatts. Ur systemet kan restaurangen sedan ta ut rapporter som hjälper dem i arbetet att utveckla sin verksamhet och skapa kontroll över sin ekonomi.
RMS4001 finns i dag installerat hos över tusen restauranger, allt ifrån mindre kvarterskrogar till stora hotellrestauranger.

● Touchterminaler
● Handterminaler
● Web Booking
● Lagerstyring
● Kundregister och kundkort
● Varor, menyer och recept
● Rapporter
● Kopplingar till andra system

Om SMS Scandinavia

SMS Scandinavia är ett serviceföretag som levererar IT-baserade verktyg till serviceindustrin. Namnet SMS är en förkortning av Service Management Systems.
Vår vision är att vi med våra produkter och tjänster ska skapa en bättre vardag för restaurangens alla medarbetare. Restaurangens samarbete med oss ska underlätta deras vardag och skapa förutsättning för en bättre och mer lönsam service till gästerna.

Kontakta oss

Vi skulle gärna vilja hjälpa dig i din vardag. Kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster och produkter.

Kontakta företaget