Kontakt



Telefon:
070-7810044

Hemsida:
www.visbook.se

VisBook


Med VisBook kommer du slippa att tänka på annat än gästerna!
Vi är där från att gästen bokar till att bokföringen är godkänd. Automatisk incheckning, restaurangsystem med varulager, integration med de flesta dörrlåssystemen, full rapportering av det du önskar, export till ekonomi samt mycket mer.

Vi brinner för att du som vår kund ska använda din tid till dina gäster.
VisBook jobbar varje dag för att du ska få en lättare vardag med det administrativa samt allt annat som måste göras för att driva en reslivsanläggning. Vi har sedan 1995 levererat IT-lösningar för alla typers reslivsanlägningar; Allt från kedjor, kurs/konferens och SPA-hotell till campingplatser.

Komplett boknings- och administrationssystem
Vad menar vi med "Komplett?" VisBook är en lösning som tar tag i alla processer i den dagliga driften på ditt företag. Från att gästen bokar sitt boende, antingen det är via internet eller i receptionen, tills efter att gästen rest kommer VisBook hjälpa dig som värd så att du kan fokusera på det som är viktigt - gästerna. Med VisBook har du möjlighet till automatisk incheckning, full översikt över boende och vi har naturligtvis det du behöver gällande lösningar för fakturering, betalning, bokföring, och uppföljning av gästerna i efterhand.

Om VisBook AS
VisBook AS är ett norskt programvaruföretag med över 20 anställda och över 700 kunder i 7 länder. Huvudkontoret ligger i Kvikne och utvecklingskontoret ligger i Oppdal. Vi har ett kontor i Göteborg där 2 anställda jobbar med Sveriges kunder samt även ett dotterbolag i Tyskland, VisBook GmbH.

VisBook AS utvecklar, driftar, säljer, håller utbildningar samt tillhandahåller support av bokningssystemet VisBook som är ett online boknings- och administrationssystem. Anläggningarna som använder vårt system, slipper egna servrar och får obegränsat antal användare och arbetsstationer.

Kontakta företaget