Kontakt



Telefon:
0321-299 90

Hemsida:
www.haglundindustri.se

Haglund industri ab


Energismarta kvalitetsskåp som aldrig sviker. Kök är en väldigt krävande och hård miljö. Därför väljer vi alltid genomgående komponenter av hög kvalitet i alla våra produkter.

Ett 15 år gammalt skåp är ett skåp från Haglund!
Påståendet har vi inte själva hittat på, det kommer från våra kunder som vid ett flertal tillfällen sagt till oss att ser man ett fungerande skåp som är 15 år eller äldre så är det alltid producerat av HAGLUND

Modern Maskinpark
Vi har sen företagets start haft all vår produktion i egen fabrik med egen personal. De senaste decennierna när många företag flyttat ut sin tillverkning till låglöneländer har vi gått mot strömmen och istället investerat i vår fabrik i Rånnaväg. Vår senaste expansion slutfördes 2011 och vi har idag en modern produktionanläggning som hjälper oss att producera effektivt samtidigt som vi kombinerar det med vår kunskap, hantverk och flexibilitet att anpassa varje enskild produkt efter våra kunders önskemål.

Gedigna Material
Vi väljer alltid genomgående komponenter av hög kvalitet både i våra standardprodukter och i våra specialbyggda då vi inte bara vill leverera en produkt som i databladet ser attraktivt ut utan också vara stolta över den finish och kvalitet som de produkter som lämnar vår fabrik har. En produkt från Haglund har man i många år och alla ingående delar är lika viktiga för produktens totala livslängd.

Vi bygger enligt era önskemål
Alla paneler tillverkar vi efter kundorder. Utan att det kostar er något extra så måttanpassar vi rummet enligt era önskemål. Många i branschen använder moduler av standardmått som kapas vid monteringen. Så gör inte vi! All måttanpassning sker alltid på fabrik så vi kan integrera excenterlås i panelen och garantera samma täthet och kvalitet i varenda skarv.

Egen tillverkning, egna montörer
Vi lämnar inget åt slumpen. För att garantera en kort leveranstid och hög byggkvalitet ansvarar vi för allt själva, från din första kontakt med oss tills rummet är färdigmonterat och godkänt är det vår egen personal som sköter allt. Vi vet därför att rummet alltid håller vår höga kvalitet och är tillverkat och monterat på allra bästa sätt.

Din trygghet
Vi ansvarar för att du får det du beställt och att det är monterat på ett sätt som inte ger er några framtida problem. Ni skall känna er trygga och veta att ett rum vi monterat ser snyggt ut, är hygieniskt och kommer att leva med er under många år framöver.

Kontakta företaget