Kontakt



Telefon:
0430-49300

Hemsida:
www.brafab.se

Brafab


Via våra återförsäljare erbjuder vi ett brett sortiment av utemöbler för caféer, hotell och restauranger.

I årets katalog hittar du utemöbler för de flesta smaker och plånböcker. Samtliga kollektioner håller en genomgående hög kvalitet och är tillverkade av material som tar ansvar för miljö och framtid. Så när du sitter i en Brafabmöbel kan du helt enkelt slappna av och njuta lite extra av livet.

Design & Kvalitet
Vi har en egen, mycket aktiv avdelning för design och produktutveckling. Som du kan se i vårt nya sortiment har gränsen mellan innemöbler och utemöbler börjat suddas ut. Det är inte längre självklart att en utemöbel är det samma som en hopfällbar pinnstol. Långt där ifrån...

Material & Miljö
Brafab är medlem av Världsnaturfondens Global Forest & Trade Network (GFTN). GFTN är en sammanslutning av nationella och regionala nätverk av privata företag och miljö-organisationer som har förbundit sig att arbeta för att främja ansvarsfullt skogsbruk och trovärdig certifiering. Vi samarbetar med leverantörer som också är GFTN-medlemmar och kan leverera träprodukter som är trovärdigt certifierade eller som gör verifierade framsteg mot att uppnå trovärdig certifiering.

Kontakta företaget