Kontakt



Telefon:
08-51 51 05 01

Hemsida:
www.foodfriends.com

FoodFriends / WaiterAid


För dig som arbetar inom restaurang är FoodFriends din nya vän.
Vi erbjuder ett antal webbaserade lösningar som underlättar arbetet för krögare, restaurangpersonal och inte minst för restauranggäster.

Besök gärna vår hemsida för mer information, eller kontakta oss via telefon eller e-post så berättar vi mer.

----------------------------------------------------------------------
Våra tjänster
----------------------------------------------------------------------

WaiterAid - Onlinebokning
Ingen restaurang har möjligheten att svara i telefon dygnet runt. Med FoodFriends bokningsapplikation WaiterAid har restauranger dock möjlighet att via internet ta emot bokningar dygnet runt, året om. Den smart byggda bokningsapplikationen känner av om det finns lediga platser vid aktuell tidpunkt och omgående får gästen en bekräftelse på sin bokning utan att behöva lyfta luren. Fyra av tio svenskar föredrar att boka bord via nätet så det är hög tid att alla restauranger ger sina gäster den möjligheten.

WaiterAid - Webbaserad bokningssystem
FoodFriends erbjuder ett smidigt webbaserat bokningssystem som hjälper restauranger att hantera alla telefon- och onlinebokningar på ett och samma ställe. Med WaiterAid får man tillgång till restaurangens bokningar oavsett vart man befinner sig och man behöver inte längre vara beroende av en enda bokningspärm. I systemet kan man exempelvis skapa PM, ta fram statistik samt skicka ut påminnelser både via sms och e-post. Dessutom kan varje restaurang vara inloggad med flera användare samtidigt och eftersom systemet är webbaserat slipper man krånglig installation och underhåll av hårdvara.

Schemaläggningsapplikation
FoodFriends Staff Planner kan spara restauranger massor av arbete. Alla vet vilket kaos som uppstår när någon ringer in sjuk. Allt annat får läggas åt sidan för att få tag på någon som kan fylla den tomma platsen. Så är det inte längre. Med Staff Planner hanterar man schemat online, och när restaurangen får en vakans skickar man ut en förfrågan till hela personalen via e-post eller sms.

Eventbokningssystem
Eventrum passar perfekt för företag som hanterar olika typer av större arrangemang såsom företagsevents och bröllop. Med Eventrum får man en bra överblick över ett arrangemang och kan enkelt skapa kundregister, promemorior och fakturaunderlag, samtidigt som man bygger upp en unik kunddatabas för att underlätta relationerna till sina kunder.

Kontakta företaget