Orrefors / Kostaboda

En restaurang eller ett hotell som arbetar med Orrefors produkter andas kvalitet, eftertanke och exklusivitet, allt detta är känslor man vill förmedla till sina gäster för att öka känslan av upplevelse och mervärde.

Tillsammans med våra skickliga formgivare presenterar Orrefors en ny glaskollektion vår och höst. Dessa glasföremål tillverkas i en obegränsad upplaga.


ORREFORS KOSTA BODA AB
Den svenska glasgruppen består av fyra glasbruk belägna i Glasriket, Småland. Bruken har en spännande historia - Kosta grundades 1742 och Orrefors 1898 -men är idag moderna, ISO-certifierade arbetsplatser för drygt 950 personer.

Gruppen säljer artistiskt glas av unik design tillverkat av kvalificerade hantverkare under de två kända varumärkena Orrefors och Kosta Boda. Förutom de fyra glasbruken - Orrefors, Kosta, Boda och Åfors - ingår SEA glasbruk under eget varumärke samt Glasma AB, som är ett tekniskt dotterbolag som förser hemmamarknaden med råvara. Dessutom driver Orrefors och Kosta Boda en stor turistverksamhet vid de egna bruken i Småland.

0703005624

www.orrefors.se

Kontakta företaget