Kontakt



Telefon:
031 51 59 53

Hemsida:
www.rancold.com

Rancold ab


Vi är en helhetsleverantör av Restaurangutrustning Restaurangmaskiner & Storköksutrustning, och är en av de största inom branschen. I Sverige finns det endast ett fåtal med egen tillverkning och vi kan glädjande berätta att vi är en av dem! För högsta effektivitet har vi samlat allt under ett och samma tak!

● Egen tillverkning efter önskemål
● Brett kvalitetssortiment
● Nytt, begagnat och inbyten
● Tillbehör, reservdelar, service
● Möbler
● Leverans med egna bilar
● Ritningar och tillstånd
● Garantier

Historik
Företaget startade 1990 som service företag genom Kazem Alikhani. 1995 bildade som RANCOLD HB med delägare Azam Ansari och bildade år 2000 till Rancold AB. Företager ombildade oktober 2007 med nytt delägare Mansour Rashidi som har 25 års erfarenhet genom köket och matlagning.

Företaget är under stark tillväxt och för närvarande finns tjogotal professionella medarbetare inom försäljning, administration, teknik, service och leverans. Alla arbetar hårt för att upprätthålla företagets affärsidé och policy. RANCOLD finns beläget på Ringön, i centrala Göteborg, där både kontor, butik och tillverkning finns under ett och samma tak.

Affärsidé
Vi ska alltid och i alla lägen utgå från våra kunders önskemål och göra vårt absolut yttersta för att tillgodose deras behov hela vägen; från planering och projektering till nyckelfärdiga resultat” med mottot ”Rätt produkt till rätt pris för rätt kund”. Detta kan vi tillmötesgå genom att vi erbjuder helhetskoncept till fördelaktiga paketpriser med snabba leveranser. Vi har urval av produkter och leverantörer som lever upp till våra krav. Dessutom har vi egen produktion för måttbeställningar utifrån våra kunders önskemål.

Kontakta oss redan idag så hittar vi det du letar efter. Telefon: 031 51 59 53

Kontakta företaget