Kontakt



Telefon:
08-59086090

Hemsida:
https://tecnovap.se/

Tecnovap - Ångrengörning


Tecnovap är ett företag specialiserat på städmaskiner som rengör med hjälp av ånga. Vid sidan av sin helt naturliga rengöringsförmåga är våra städmaskiner konstruerade för att vara så enkla som möjligt att använda.

Klicka här för att se en demofilm om vår städmaskin i restaurangmiljö >>

Att rengöra med ånga är oöverträffat effektivt. Ånga gör rent där traditionell städning går bet. Ångan kommer åt och rengör till 100 procent i skrymslen, vrår och utrymmen dit borstar och trasor inte når.

Miljövänlig rengörning
Med Tecnovaps ångrengörare kan du snabbt och enkelt helt befria städytorna från smuts, bakterier och andra oönskade organismer. Vår nya teknik är också oöverträffat miljövänlig. Du försäkrar dig om oslagbart städresultat och skonar samtidigt miljön, eftersom du inte behöver använda allergiframkallande städkemikalier.

Vårt breda produktsortiment
Tecnovap tillvekar marknadens absolut bredaste sortimentet av ångrengöringsmaskiner. Det betyder att vi har modeller speciellt avsedda för olika typer av företag, till exempel städföretag, matfabriker, storkök, hotellrum och stora mataffärer.

Referenser
Tecnovaps produkter finns i över 30 länder och används av globala företag som till exempel Nestlé, Pizza Hut, Hilton Hotels, Hyatt Corporation och GlaxoSmithKline. Här i Sverige används de bland annat av ISS Sverige AB.

Kontakta oss redan idag för en demo! Ring 08-590 860 90

Kontakta företaget