Brabantia Sweden AB

Brabantias affärsidé är att tillverka attraktiva, innovativa och funktionella produkter för bla hotell, restauranger & caféer. Produkter inom kategorierna köksredskap, avfallshantering, matförvaring, badrum och tvättvård har alla en tidlös design.

Allt började 1919 i den holländska staden Aalst när familjen Van Elderen med två hantverkare och en ingenjör startade en produktion av hushållsartiklar. Med tiden har tillverkningen och sortimentet vuxit och Brabantia har lanserat många innovativa uppfinningar genom åren. Brödskrinet, pedalhinken & förvaringsburkar är några av dem.

Idag är Brabantia ett marknadsledande företag som tillverkar ca 3000 produkter i egna fabriker och marknadsför dem i 95 länder världen över med 1200 anställda. Brabantia har idag ca 14 000 återförsäljare världen över.

Alla produkter testas hårt mot rengöringsmedel, vibrationer, slitage och stötar. Brabantia kan garantera att de håller för en tuff vardag.

Brabantia utmanar en vardag med ”billiga slit och släng” produkter med sina solida och beständiga produkter med garantitider på 5-10 år, som håller en livstid.

08 - 522 47 580

www.brabantia.com

Kontakta företaget