Kontakt



Telefon:
042 380 980

Hemsida:
www.hotelsupply.se

Hotel Supply Scandinavia AB


Hotel Supply är ett kreativt företag som erbjuder inredningsprodukter & tillbehör för hotell och restauranger i hela Skandinavien! Vår personal har marknadens största erfarenhet och kompetens när det gäller inredning och utrustning för hotell och konferensanläggningar.

Vår ambition är att vara hotellets trygga och kompetenta framtida samarbetspartner som genom vår höga servicenivå och ärliga omtanke ger våra kunder det där "extra".

Vårt utbud omfattas idag av ett mycket stort antal produkter som vi delat in i fyra produktgrupper; Textilier, Utrustning, Sängar och Gästgåvor.

Bland våra omtyckta agenturer och samarbetspartners önskar vi nämna bl.a, DUX sängar, Höie kuddar/täcken, ISM minibarer, SafePlace safe, Finlayson bäddlinne, Geesa badrumsbeslag, JVD hårtorkar, Valera- hårtorkar.

Vi har fått förtroende att leverera våra produkter till såväl små enskilda hotell som till olika hotellkedjor. Bland våra avtalspartners finner ni t.ex, Scandic, Elite Hotels, Samköpsgruppen, STF, NORES m.fl.

Tillsammans med respektive kunds önskemål har vi möjlighet att ta fram just de produkterna som är lämpliga för varje enskilt hotell beträffande kvalitet och prisnivå.

Vi fokuserar på att vara lyhörda och innovativa med att tillgodose framtida önskemål om en totalleverantör med ett stort utbud av hotellprodukter för respektive kund.

Varmt Välkommen med din förfrågan!

Kontakta företaget