Kontakt



Telefon:
0504-41 400

Hemsida:
www.treefurn.com

TreeFurn


Välkommen till ett gränslöst snickeri!
När vi på TreeFurn säger att vi är ett gränslöst snickeri så menar vi att vi kan förverkliga era visioner och idéer – hur de än ser ut. Som Gunde Svan en gång sa: ingenting är omöjligt – det är precis så vi ser det så vänd dig till oss med era projekt.

Ni som jobbar med hotell- & restauranginredning och behöver en erfaren och kunnig partner kan tryggt vända er till TreeFurn. Vi har över lång erfarenhet av att leverera hotell- & restauranginredning till våra kunder och i vårt snickeri kan vi förverkliga alla era idéer – hur gränslösa de än är.

I maskinparken kan vi hantera projekt i alla storlekar och i en lång rad olika material och vi kan hjälpa er att ta fram nya koncept eller utveckla befintliga. Vi tillverkar inredning för hotellets eller restaurangens gemensamma utrymmen, exempelvis receptionsdiskar, möbler för hotellfoajén och bardiskar, såväl som möbler för hotellrum i form av sänggavlar, nattduksbord, väggpaneler, garderober, minibarer, skrivbord m.m.

Oavsett om ni behöver hjälp med legotillverkning av en enstaka komponent eller en komplett hotell- & restauranginredning kan ni tryggt vända er till oss. Tillsammans med er tar vi fram en kostnadseffektiv lösning skräddarsydd för just ert projekt.

Välkommen till TreeFurn med era idéer – hur gränslösa de än är!

Kontakta företaget