Kontakt



Telefon:

Hemsida:
www.airlectra.se

Airlectra


Vi på Airlectra erbjuder möbler till hotell- & restauranger som vill kunna erbjuda sina gäster servicen att kunna ladda sina mobila prylar oavsett om dom är i restaurangen, lobbyn eller på hotellrummet.

Ingen har missat den mobila revolutionen som började för cirka 15 år sedan. Mobila prylar som mobiltelefoner, surfplattor, bärbara datorer och liknande har haft en otrolig inverkan på hur vi alla arbetar, roar oss och kommunicerar.
Funktionerna och finesserna blir allt fler. De blir smartare och får fler användningsområden, de ersätter sånt som vi länge tagit för givet, såsom klockor, böcker, stereo, och kommer snart att ersätta våra nycklar, plånböcker och annat som man för inte så länge sedan aldrig skulle vara utan.
Men ibland är det inte så funkar det inte alltid som tänkt, och ofta beror det på de enklaste sakerna, som att batteriet tar slut eller att det är obekvämt att hålla i en surfplatta en längre tid. Utvecklingen på dessa fronter har inte gått framåt lika fort.

Vi på Airlectra brinner för produkter som kombinerar design och funktion på ett sätt som underlättar användandet av dessa oumbärliga verktyg. Ett batteri ska aldrig behöva ta slut, oavsett var man är. Det ska aldrig vara svårt eller obekvämt att använda telefonen eller plattan. Man ska kunna använda den fullt ut när som helst.

Vi letar därför efter samarbetspartners som tillverkar de bästa produkterna sett från funktion, design och kvalitet. Vi ställer höga krav på våra leverantörer så att vi kan vara stolta över att representera deras produkter och värderingar. Idag representerar vi:

Anker
En ledande tillverkare av fasta och bärbara laddare för telefoner, plattor och dylika apparater som vi förlitar oss alltmer på. Här hittar du laddare för hemmet eller kontoret, eller som du kan ta med dig när du är ute. Anker är ett snabbt växande företag grundat av f.d. Google-anställda. Läs mer här.

Spell
En liten men framåtriktad tillverkare av möbler speciellt designade för användare av mobila prylar. Med design och tillverkning i Holland har de kombinerat design och funktion som få andra.

Miljö och återvinning
Elektronik och batterier spelar en stor roll i vår vardag, men dessa produkter måste tas om hand när de är förbrukade. Därför är Airlectra ansluten till El-kretsen som har ett rikstäckande insamlingssystem som är konstruerat för att säkerställa en effektiv och miljöriktig hantering av sådana produkter

Kontakta företaget