Kontakt



Telefon:

Hemsida:
www.grillsymbol.se

GrillSymbol - Matlagningute Norden AB


Nu är det dags att flytta matlagningen ut på uteserveringen eller afterski-altanen! De stora stekhällarna, wokpannorna och barbeque
rökugnarna från GrillSymbol blir ett svårslaget inslag
i din serveringsmiljö.

GrillSymbol bildades år 1998 i Tallinn, Estland, som ett företag för design och tillverkning av professionella pannor och BBQ rökugnar för utomhusbruk.

Med ett ungt och nytänkande designteam har man snabbt lanserat mångsidiga och potenta storpannor och BBQ ugnar som har alla de egenskaper som såväl professionella matkreatörer som drivna amatörkockar behöver och uppskattar.

GrillSymbol pannorna, stekhällar, paella- och wokpannor finns i storlekar från 580 mm till 960 mm och är gjorda i både rostfritt stål, inox modellerna, och vanligt varmvalsat stål som standard!
De nyaste pannorna har laserskurna och träbelagda handtag!

GS Pannorna har 25 års garanti.

25 års garanti säger allt om produktens hållbarhet!

EcoSolution – Vindskydd i mästarklass
Det förnämliga, unika och designskyddade vindskyddssystemet EcoSolution gör pannorna i det närmaste okänsliga för blåst och drag. Genom dubbla skyddsplåtar runtom och en perforerad bottenplåt tillåts nästan ingen värme gå till spillo!

All hetta som produceras av de olika två-treringade brännarna riktas upp emot pannan och värmeförlusten i sidled är minimal.
Att så är fallet känner man snabbt genom att lägga handen på det yttersta skalet i vindskyddet, alltid handvarmt , aldrig brännande.
Man har konstaterat upp till 20 % minskning av gasolåtgången tack vare Eco Solution.

Elektrisk tändning
Samtliga brännare från GrillSymbol är utrustade med batteridriven elektrisk tändning som kontrolleras från reglageboxen . Du tänder med ett knapptryck en eller flera gasolkretsar efter behag och behov!

Demontering
Att plocka isär en GrillSymbol panna går i en handvändning eftersom de stabila benen sitter behändigt fästa med vingmuttrar.
Själva pannan vilar fritt på gasolbrännarens bärande distanspunkter och kan följaktligen enkelt lyftas av, placeras på ett bordsunderlägg, hängas på en krok på väggen eller stuvas in i bilen/båten för transport.
Kvar blir endast själva Eco Solution enheten, lätt att hantera och placera.

Tillbehör
• GrillSymbol sortimentet kan förses med skyddande överdrag i UV-beständig och vattenavvisande väv.

• Om man så vill kan pannorna förses med högklassiga , sväng- och låsbara länkhjul av industrikvalitet.

• Stora formpressade aluminium lock finns till alla stekhällarna.

• Adapterringar som anpassar de djupa wokpannorna till samma brännare som stekhällarna använder, två pannor – en brännare!

• Det senaste tillskottet är en ångkokningsplatta i perforerat rostfritt stål som låter dig ångkoka stora fiskar eller grönsaker om så önskas.

• För skydd mot blåst över maten likaväl som fettstänk mot omgivningen finns ett stänkskydd i rostfritt stål till de större stekhällarna.

GrillSymbol representeras i Sverige av Matlagningute Norden AB och
saluförs av ett växande antal återförsäljare, nya sökes konstant.

Kontakta företaget