Kontakt



Telefon:

Hemsida:
www.krogab.se

Krogab


Juice & juicemaskiner från Krogab en klyftig lösning !

Krogab Sverige AB ägs av Mixtec-gruppen. Företaget grundades 2002. Krogab har sitt huvudkontor i Stockholm. Vi har specialiserat oss på juicesystem till hotell, konferensanläggningar och rederier men levererar även till skolor sjukhus och institutioner. Inom hotellindustrin är vi marknadsledare på juicesystem trots vår ringa ålder som företag.

Ett glas god juice
Vår målsättning är att våra kunder skall kunna erbjuda sina gäster ett glas god juice. Vår affärside är att erbjuda våra kunder både maskinvaran och de bästa fruktjuicerna samt tillhandahålla eventuell service före nästa frukost.

Investeringsfritt vid miniförbrukning
Vi erbjuder fri maskin, installation och fri teknisk service om miniförbrukning uppfylls. Även kunder med lägre förbrukning får fri service men betalar en mindre kostnad per månad för att hyra maskinerna. Teknisk service finns på 20 platser från Norrbotten till Skåne. För uppgift om vilken miniförbrukning som krävs, kontakta oss.

Förmånligt pris
Krogab Sverige AB ingår i Krogab International Ltd som finns i många länder i Europa. Genom att alla Krogabföretagen gör gemensamma inköp av juiceprodukter kan vi erbjuda våra kunder förmånliga priser på juice. Juice i Bag in Box kan antingen beställas direkt av oss eller via grossist.

Våra kunder är nöjda kunder
År 2008 köpte och sålde Krogabföretagen 3.000 ton juiceprodukter. Krogab Sverige AB svarade för 800 ton. Under de senaste åren har Krogab Sverige AB expanderat med 30 % varje år . År 2008 omsatte vi 32 miljoner kr. Detta om något bevisar att våra kunder är nöjda trogna och långsiktiga.
Krogab Sverige AB är ”Trippel A rated”.

Vår kundkrets
Våra kunder består bland annat av hotellkedjor som Scandic, Choice Hotel Scandinavia, Rezidor Hotel Group, First Hotels, Best Western, Ibis Hotels, Elite Hotels men även av rederier som Stena Line och DFDS samt ett stort antal kursgårdar. Av de 1.800 hotell som finns på den svenska marknaden har 700 valt Krogab Sverige AB som leverantör. Välkommen som kund Du också.

Kontakta företaget