Kontakt



Telefon:

Hemsida:
www.rational-scandinavia.se

RATIONAL Scandinavia AB


I och med uppfinningen av Combi-ugnen 1976 förändrade RATIONAL det professionella storköket från grunden. Beviset är de mer än 300.000 RATIONAL Combi-ugnar som används över hela världen. Idag är praktiskt taget varannan installerad ugn av märket RATIONAL.

Kostnadsfri utbildning
Vid köp av ditt SelfCooking Center® ingår en kostnadsfri utbildning där du förbättrar din förmåga att använda ditt SelfCooking Center®.
Våra erfarna köksmästare från RATIONAL svarar på alla dina frågor om användningen. Dessutom får du användbara tips om matlagning med SelfCooking Center® och användning av rätt tillbehör från RATIONAL.

RATIONALs 2-åriga(!) garanti
Nya RATIONAL-apparater som har installerats efter den 1 oktober 2008 erbjuder RATIONAL 2 års garanti*.
Utnyttja den kostnadsfria garantiförlängningen och anmäl din apparat redan nu.

Matlagningsträffar
Upplev den fascinerande mångfalden av tillagningsmöjligheter under ledning av en erfaren köksmästare från RATIONAL - utmärkt matkvalitet, enkel användning och stor tidsbesparing med SelfCooking Center®.

Bli medlem i CLUB RATIONAL - kockarnas klubb.
Den unika kunskap- och kommunikationsportalen för alla RATIONAL -ägare och användare. Utbyt tankar och idéer, dela med dig av dina recept och ta del av dina kollegors recept. CLUB medlemskapet är kostnadsfritt!

Kontakta företaget