Kontakt



Telefon:

Hemsida:
www.sveba-dahlen.se

Sveba-Dahlen AB


Sveba-Dahlen grundades 1948 och är idag ledande inom utveckling och tillverkning av utrustning till bageri och pizza industrin.

Förutom våran egen tillverkning så har vi agenturer som kompletterar vår egen utrustning, detta för att klara av att vara en totalleverantör och ha de rätta förutsättningarna att kunna leverera nyckelfärdiga lösningar till våra kunder. Sveba-Dahlen är en stor leverantör till bageri, konditori, detaljhandeln, pizza/restaurang och storkök.

Vårat utbyggda servicetänkande genomsyrar leveranserna, installationerna, idrifttagandet och den fortsatta driften.
Ända sedan starten 1948 har Sveba-Dahlen lett utvecklingen inom bakugnar. 1964 uppfann vi den roterande stickugnen som i mångt och mycket förändrade sättet att baka. Idag finns det en stickugn i nästan varje bageri.

Sveba-Dahlen har utvecklat, tillverkat och levererat pizzaugnar över hela världen sedan 1970, i dagsläget har vi levererat över 40 000 pizzaugnar. Våra ugnar är robusta, pålitliga och konstruerade för att möta alla pizzabagares krav på funktionalitet, komfort och ekonomi.
Marknadskonceptet är det samma worldwide, högklassiga ugnar och tillbehör och mycket flexibla och nära kontaktvägar i alla ärenden, små som stora.

Kontakta företaget