Kontakt



Telefon:
072-734 73 59

Hemsida:
https://smakpr.se/

SMAK Produktion


SMAK Produktion levererar lösningar inom ljud, ljus, scen och musikunderhållning och är verksamma som rikstäckande DJ-förmedling.

Vi har många års erfarenhet att jobba med hotell- & restauranger, både när det gäller ljus & ljud och när det gäller att hitta rätt i djunglen av DJ´s och artister.

Uthyrning
SMAK Produktion har uthyrning på olika nivåer. Dels hyr vi ut all typ av utrustning inom ljud, ljus, scen och av-teknik och dels förmedlar vi musik via våra discjockeys. Verksamhetens bredd gör att vi kan hjälpa dig med allt från enstaka tekniska detaljer till helhetslösningar. Så oavsett om du behöver hjälp med utrustning till ett stort företagsevent eller bara vill ha tag i en duktig discjockey, band eller trubadur så kan vi med största säkerhet hjälpa dig!


Events
Vår verksamhet är huvudsakligen ljud, ljus, scen och musik, vilket oftast utgör en del av kärnan i ett evenemang. Därför har vi genom åren självklart hjälpt till att planera och genomföra olika events såsom invigningar, kick-offs, företagsfester och jubileum.

Vi har även ett mycket nära samarbete med Nöjet Event och tillsammans med dem kan vi hjälpa er med exempelvis lokaler, catering, trycksaker m.m.

Slå gärna oss en signal så kan vi sätta oss ner och förutsättningslöst diskutera hur vi kan bistå före och under ert event.

Kontakta företaget