Electrolux Professional AB

Electrolux Professional - med innovativa lösningar för restaurang- och storkök.
Electrolux produkter möter förväntningarna från de mest krävande verksamheter. Med omfattande kundinsikt utvecklar vi produkter som garanterar utmärkta resultat, hög produktivitet, säkerställd hygien och låga driftskostnader.

Electrolux Professional har ett rikstäckande nätverk med kompetenta återförsäljare och servicepartners som ger kunderna trygghet.

Electrolux Green Spirit sortiment är miljöcertifierade produkter med extra låg energi-, vatten- och kemförbrukning som sänker miljöpåverkan och driftskostnaderna.

----------------------------------------------------------------------
Våra varumärken:
----------------------------------------------------------------------

Electrolux Professional
Electrolux använder sig av den mest avancerade tekniken för att erbjuda lösningar för matbespisning som säkerställer hög produktivitet, resursoptimering, yttersta hygien och miljöomsorg. Matlagningscentra, storhotell, sjukhus, personalrestauranger, flygplatskök, konferenscentra och livsmedelsbranschen drar nytta av Electrolux integrerade lösningar som t.ex.

Zanussi Professional
Det bredaste och mest varierande valet av krogutrustningar - från förvaring och beredning till matlagning och diskning - designade för att hjälpa den professionella kocken att få ut det bästa av sin kreativitet och teknik.

Dito Electrolux
Erbjuder hög kvalitet, hög prestanda på beredningsmaskiner samt kompakta plugin-lösningar för tillagning framför gästerna eller på bänkytor i köket.

Molteni
Under alla år, från och med 1923, har Molteni skapat de bästa proffsspisarna. Varje spis från Molteni är en unik juvel, som skapats för att tillgodose alla krav från varje stor kock. Över hela världen har Molteni-spisar – som man drömmer om, eftersöker och älskar - blivit legender.

Kontakta företaget