Kontakt



Telefon:

Hemsida:
www.rentokil.se

Rentokil AB


Som världsledande leverantör av avancerade tjänster för skadedjurskontroll, är Rentokil experter på att skydda hem och företag mot skadedjursproblem.

Våra kontor:
Stockholm 08-410 259 00
Malmö 040-631 46 00
Göteborg 031-757 03 00

Med verksamhet i över 50 länder och med mer än 80 års erfarenhet av att skapa skadedjursfria miljöer står varumärket Rentokil för kompetens och säkerhet. Vi är kända för att vara världens främsta leverantör av skadedjurskontroll - men det är inte det enda vi sysslar med.

Upptäck var Rentokil kommer ifrån och den skillnad vår expertis kan betyda för dig och vilka andra tjänster vår företagsgrupp kan leverera.

Som skadedjurskontrollerande företag strävar vi alltid att värna miljön och vi söker alltid de minst miljöbelastande metoderna.

Den mest värdefulla tillgången för varje restaurang, pub eller café är dess namn och goda rykte. Detta beror i första hand på god mat och service men era kunder förväntar sig också hygien på högsta nivå.
Möss, råttor och kackerlackor utgör ett verkligt hot mot hygienstandarden där mat tillagas och förvaras på grund av den höga risken för smittspridning. Men det finns många andra skadedjur som kan förstöra mat och skapa obehag för era gäster.

Modern och förebyggande skadedjurskontroll från Rentokil skyddar restauranger, pubar och caféer från dessa skadedjurshot. Er Rentokiltekniker besöker er regelbundet för att kontrollera betesstationer och leta efter spår av skadedjur. Vi identifierar möjliga risker och ger råd om vilka åtgärder ni kan vidta för att minska risken för skadedjursangrepp i framtiden.

Vi kan även hjälpa er med skräddarsydda kontrollprogram för ert lokala hygienarbete. Programmen har unik design, uppfyller gällande lagar och förordningar och skapas enligt HACCP principerna. Vi ger användarstöd, support på plats om ett problem uppstår och håller ert program uppdaterat och aktuellt. Dra nytta av Rentokils globala erfarenhet av arbete med hygien & rengöring när det gäller livsmedelshantering.

Kontakta företaget