Kontakt



Telefon:

Hemsida:
www.xxl-parasoller.com

XXL-Parasoller


Vi på XXL-Parasoller levererar stora och små parasoller till hotell, restauranger, uteserveringar och cafè.

Ingen annan aktör på marknaden kan presentera ett lika brett utbud av parasoller. Ingen annan har heller inte möjligheten att producera små upplagor. Minsta upplaga hos oss är faktiskt bara…en! Inklusive tryck. I och med att vi har eget screentryckeri är vi heller inte sårbara vid små upplagor.

Vi på XXL-PARASOLLER och Dalarnas Paraplyfabrik är ingen nykomling på marknaden. Företaget har funnits i mer än 75 år. Att vi är störst på paraplyer känner de flesta till. Men under senare år har även parasollsidan vuxit sig stark.

Storsäljaren
Storsäljaren i vårt XXL-program heter Elegant. En modell som teleskopiskt går upp när parasollen fälls ner. Det innebär att bord och stolar alltid kan stå kvar när parasollen fälls ihop för kvällen.

Egen design
Vi har stor erfarenhet att skissa fram olika lösningar, både när det gäller design av parasoller och själva layouten av din uteplats.


● Hur många bord finns det plats för?
● Ska man satsa på en stor parasoll? Eller flera små?
● Ska parasollerna vara runda, fyrkantiga eller rektangulära? Eller både och?


Tänk också på att du eventuellt behöver tillstånd från Byggnadsnämnden när det gäller permanenta uteserveringar. Eller om du skall gräva ner och gjuta fundament för permanenta parasollfötter.

Kontakta företaget