Kontakt



Telefon:
018-30 08 70

Hemsida:
www.bergstrom-hellqvist.com

Bergström & Hellqvist AB


Bergström & Hellqvist erbjuder utbildningar i kvalitet, livsmedelssäkerhet & miljö. Branschledande konsulttjänster, utbildningar och online-utbildningar för dig som jobbar i livsmedelsbranschen.

Bergström & Hellqvist AB är ett konsult- och utbildningsföretag som grundades hösten 1999 av agronomerna Magnus Bergström och Rikard Hellqvist. Affärsidén är att utveckla kunskap och arbetssätt hos aktörer livsmedelsbranschen så att de framgångsrikt hanterar och uppfyller marknadens krav på kvalitet, livsmedelssäkerhet och miljöhänsyn.

Ett genuint intresse och engagemang för att utveckla olika aktörer i livsmedelsbranschen har varit vår drivkraft ända sedan starten. Under åren har vi haft ett stort antal kunder, både stora och småföretag, myndigheter och storhushåll i den svenska livsmedelsbranschen.

Verksamheten är inriktad på att erbjuda högkvalitativa konsulttjänster, utbildningar och onlineutbildningar till följande kundkategorier: Livsmedelsindustri, Storhushåll, Restaurang & Fast food och Kontrollmyndighet.


Onlineutbildningar

Vi erbjuder öppna onlineutbildningar för dig som arbetar i storhushåll.
När du vill och var du vill. Våra onlineutbildningar kan du gå via läsplattan, mobilen eller datorn.
Vi arbetar intensivt för att utveckla och bredda vårt utbud. Vi uppdaterar ochförbättrar löpande befintliga utbildningar med aktuell kunskap.
Vi anpassar även onlineutbildningspaket för din organisation och er verksamhet. Du kandå fånga många på ett kostnadseffektivt sätt, föra fram ert budskap samt även få en godöverblick och uppföljning på på hela gruppen genom Bergström & Hellqvist Dashboard.

Intresserad av anpasad onlineutbildning för din organisation? Kontakta oss för offert!

Kontakta företaget