Kontakt



Telefon:
019 - 10 18 28

Hemsida:
www.hrfformedling.se

HRF förmedling


HRF Förmedling, grundat 1988, är idag Sveriges branschledande företag med specialisering på försäljning av hotell och restauranger.

HRF förmedlar även nattklubbar, pubar, caféer, gatukök, pizzerior, pizzabutiker, salladsbarer, spelbutiker, livsmedelsaffärer, bensinstationer m m. På senare tid har vi utökat med andra verksamheter inom besöksnäringen såsom aktivitetsföretag och event-bolag .

HRF Förmedling har idag kontor i Stockholm,Göteborg Malmö (2 kontor), Örebro, Jönköping, och Umeå. På samtliga kontor arbetar branschkunniga och erfarna mäklare.

Inom företaget har vi också avdelningar med spetskompetens. Exempel på dessa avdelningar är hotellgruppen och aktivitetsföretagsgruppen. Vi har också en egen finansieringsavdelning som bara arbetar för att finansiera de objekt vi förmedlar.
Vår juridiska avdelning hjälper både personal och våra kunder med juridiska frågor.

Det är med förtroende ni kan vända er till HRF Förmedling både som köpare och säljare. Vi är marknadsledande därför att vi är specialister inom näringen. Att sälja företag kan inte jämställas med att förmedla fastigheter. Vi samarbetar därför nära med bl a Nutek, Almi och etablerade finanspartners.

Kontakta företaget