Strila

Strila är ett rostfritt produktsortiment av golvbrunnar och golvrännor och diskbänkar, specialdesignat för att uppfylla alla krav, regler och normer som ställs. Diskbänkar tillverkas och levereras med kort leveranstid!

Produkternas form och funktion är framtagna genom intervjuer med personal som dagligen genomför driften och skötseln av dem. Vi har på så sätt fått fram produkter som verkligen fungerar i sin riktiga miljö vad gäller uppsamling av medier, förorenat eller ej.

Vi har lagt stor vikt vid hantering och demontering av galler, silkorgar, sandfång och vattenlås. Filosofin är att det skall vara mycket enkelt att handha produktsortimentet oavsett vilken del man hanterar.

Tillverkning sker i Skellefteå av Skellefteå Rostfria AB.


I STRILA´s sortiment hittar du bland annat:

Kokgrytor ● Diskmaskiner ● Skalmaskiner ● Diskbänkar ● Spärrrännor Uppsamlingsbrunnar ● Lösningar för städutrymmen och mycket mer!


NYHET!

Strila tillhandahåller nu unika skräddarsydda bänkskivor och handfat i betong vilket inger en stramt vacker men ändå mjukt känsla. De tillverkas i rena naturmaterial – sand, kalk och vatten – som specialbehandlas i flera steg för att ge en riktig hållbar finish. Naturen tillsammans med dina val ger liv i ytan och gör att ingen skiva är den andra lik.

040 440080

www.strila.se

Kontakta företaget