Kontakt



Telefon:
+358 2 2760 111

Hemsida:
www.hotellinx.com

Hotellinx Systems


Hotellinx Suite hotellsystem - ett enda verktyg täcker både hotell och restaurang

Hotellinx Suite är ett hotellsystem som över 1200 hotell över hela världen förlitar sig på för att framgångsrikt bedriva sin verksamhet. Hotellinx Suite är resultatet av en lång erfarenhet av hotellsystem samt ett nära samarbete med användare och andra experter på hotellverksamhet i många länder.

Hotellinx Suite omfattar hantering av rum, mötesutrymmen, aktiviteter, restaurangbord och andra kapaciteter. Allt från marknadsföring till bokningar, gästservice och fakturering ingår i en och samma omgivning.

Ett enda verktyg för hela den operationella verksamheten betyder minskade investeringar i programvara och minskade kostnader för utbildning av personalen. Arbetet underlättas och servicen förbättras då bristande kunskaper i att använda olika system och missförstånd p.g.a. ofullständig information kan undvikas.

Integration till andra system så som telefon, låssystem och betaltv minskar också på arbetsbördan och snabbar upp servicen. Hotellinx.Net ger dig Internet-bokningar utan transaktionskostnader.

Hotellinx Suite är flexibelt, med olika lösningar för olika typer och storlekar av hotell och hotellkedjor.

Kontakta företaget