Kontakt



Telefon:
020 73 73 00

Hemsida:
www.unileverfoodsolutions.se

Unilever food solutions


Inspiration varje dag! Vi hjälper kockar över hela världen att servera god och hälsosam mat som gör att deras gäster kommer tillbaka.

Vi skapar ingredienser som sparar värdefull preparerings tid i köket, utan att kompromissa med smak eller stil, samt att ständigt komma med idéer och inspiration för att hålla din meny fräsch och spännande.

Vi kan storköks- och restaurang marknaden
Vi har arbetat med mat sedan 1880-talet och drivit några av världens främsta varumärken: Knorr, Hellmann’s, Lipton och många fler. Vi samarbetar med företag av alla storlekar, från fristående restauranger till hotellkedjor och kontrakterade kök i 74 länder. Så vi förstår den viktiga balansen mellan att imponera på gästen och att tjäna pengar.

För kockar, av kockar
Som en del av Unilever, har vi tillgång till kunskap om dina gäster, konsumenterna, och deras önskemål. Vi använder denna kunskap för att hjälpa kockar över hela världen att tillfredsställa gästernas skiftande behov. Med vårt team av mycket duktiga kockar och dietister, hjälper vi våra kunder att hitta rätt balans mellan välsmakande och näringsrik mat som serveras med samma genomgående höga standard. Genom vårt nätverk i världen kan vi förmedla lokal kunskap globalt.

Det är en dag imorgon också
Vi tycker alltid att det är viktigt att sätta hälsosam och näringsrik mat på bordet, men vi bryr oss också om vår påverkan på jorden. Att använda ingredienser och förpackningar som är hållbara för miljön och som genererar mindre avfall och förbrukar mindre energi är en del av vårt miljövänliga sätt att göra affärer.

Mat är viktigt för oss
Det är därför du kan lita på att vi hjälper dig att göra dina mest krävande gäster nöjda.

Kontakta företaget