Kontakt



Telefon:
019-27 13 31

Hemsida:
www.kogi.se

Kogi försäljning ab


Under de många år som gått sedan starten på 1940 talet så har vi samlat på oss mycket erfarenhet och hög kompetens när det gäller restaurangutrustning, restaurangmaskiner & storköksutrustning. Idag är Kogi en av de största och ledande aktörerna på marknaden.

Vi finns i Örebro, där vi har utställning och ett stort lager, men vi täcker hela Sverige med resande säljare, egna lastbilar och montagepersonal för maximal flexibilitet och ett rikstäckande nät av servicefirmor för snabb hjälp. Eftersom vi även har en egen ritavdelning som kan ta fram myndighetsgodkända ritningar samt en serviceavdelning med omfattande reservdelslager kan vi vara en effektiv, långsiktig och trygg samarbetspartner för Sveriges restaurangägare. Läs mer om vår vision och affärsidé.

Vi har också ett stort utbud av begagnad restaurangutrustning som är ett bra alternativ för den som snabbt behöver ersättningsprodukter och/eller vill hålla nere kostnaderna. Kogis egen serviceavdelning har genom noggranna kontroller kvalitetssäkrat denna utrustning och därför lämnas 3 månaders garanti på begagnade produkter.

Tjänster

Att öppna en ny restaurang kan ofta vara en stor och komplicerad process med många krav från olika myndigheter. Med Kogi som samarbetspartner kan du känna dig trygg och omhändertagen. Vi kan hjälpa dig att göra denna process enkel och smidig.

Kontakta företaget