Bibendum ab

Känsla för kvalitet och tradition

Med rötterna i familjen Berntsons mer än sekellånga dryckeskunnande finns det få företag på marknaden idag med motsvarande erfarenhet.
Och kanske är det just tack vare distans och överblick som vi lärt oss skilja på kortvarig trend och bestående kvalitet. Utmaningen har hela tiden varit att presentera prisvärda drycker av hög kvalitet som passar det svenska kynnet.
Vår utpräglade känsla för kvalitet och tradition gäller därför lika mycket den svenska marknaden som dryckesproducenter från alla världens hörn.

Lika självklart som kvalitet och tradition är vår nyfikenhet på det nya.
Mycket nytänkande kommer från vår omvärld spännande nytillskott inom såväl vin-, sprit- som ölsegmentet där väl informerade och snabbfotade organisationer alltid ligger steget före.

Världen är vårt arbetsfält

När vi väljer producent gör vi det med omsorg. Det måste finnas ett ömsesidigt förtroende och en gemensam strävan att bygga en långsiktig relation. Många av våra producenter är inte bara duktiga, innovativa och kvalitets medvetna utan också våra nära vänner.
Vår urvalsprocess är tuff men är du väl accepterad som en av våra producenter, jobbar vi tillsammans för att stärka och utveckla varumärkets position i Sverige. Idag har vi ett nätverk av drygt 50 producenter från hela världen.
För att hålla oss informerade gör vi ofta personliga besök och fångar samtidigt upp den lokala marknadens utveckling.

08-598 110 00

www.bibendum.se

Kontakta företaget