Kontakt



Telefon:
018-120403

Hemsida:
www.kramtex.se

Kramtex ab


Hos oss på Kramtex finner du arbetskläder, kockkläder, förkläden och kockmössor. av marknadens finaste kvalité. Med egen tillverkning av kockkläder har vi allt som täcker dina behov som kund. Vi har ett brett utbud med modeller och storlekar.

Vi startade Kramtex 1989 med visionen att bilda ett företag med brett urval av yrkeskläder för kök, servering, konditori, service och cateringbranschen. Vår filosofi är att leverera arbetskläder av mycket hög kvalitet, samtidigt som kläderna ska vara välsydda, sköna och bekväma att arbeta i.

Att utveckla och producera kläder är ingen lätt uppgift, därför har vi har ett väl utvecklat samarbete med våra fabriker och leverantörer. Samtliga varor i vårt sortiment säljer vi med gott samvete och kundskap om den goda kvalitén. Våra produkter förmedlar vi till medvetna kunder som vi har stor respekt för. Vi värdesätter våra kunder och deras kunskaper, för det är genom våra kunder som vi har haft möjligheten att utveckla god kvalité och brett urval.

De flesta företag har idag insett värdet av att profilera sig. En förädlad t-shirt, piké, kockjacka, skjorta eller förkläde gör det möjligt för företaget att synas med sin logotype eller/och sitt budskap under årets alla månader, dygnets alla timmar och livets alla situationer. Alla våra arbetskläder förser er med klassiska modeller och ett urval färger som passar just ditt företag. De flesta av våra plagg finns desutom i både dam- och herrmodell.

Kontakta företaget