Adecco hospitality

Adecco Hospitality arbetar med personal för hotell, restaurang, catering, event, mässor och turism. Det är branscher där många företag upplever kraftigt varierade personalbehov. Här finns t.ex. sommarrestauranger som har helt stängt vintertid och vintersportanläggningar som istället slår igen på sommaren.

Tack vare vårt branschkunnande och stora kontaktnät kan vi här på ett effektivt sätt lösa såväl tillfällig personalbrist som säsongssvängningar och andra mer långsiktiga rekryteringsbehov.

Personaluthyrning ● Rekryteringshjälp ● Outsourcing.
Inom Adecco arbetar vi bla med Staffing Services, dvs personaluthyrning vilket naturligtvis svarar för en stor del av verksamheten inom Adecco Hospitality.
Men vi kan även erbjuda avancerade Rekryteringstjänster om du letar efter Rätt Person till en viktig post.
Outsourcing är en annan av Adeccos tjänster som kan vara intressant för många företag i Hospitality-sektorn.

Vill du veta mer är du välkommen att ringa oss på tel 0200-22 22 22.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Fakta om Adecco.
Koncernen Adecco SA är världens största aktör inom rekrytering, konsulting och bemanning med ca 6 600 kontor i ca 70 länder spridda över hela världen.

Vi sysselsätter ca 700 000 personer varje dag och är en av världens största arbetsgivare med över 3 miljoner människor som jobbar för oss under ett år. Adecco är registrerat i Schweiz och noterat på Swiss Exchange och på Euronet Premier Marché. År 2007 uppnådde koncernen en omsättning på ca 196 miljarder SEK.

I Sverige finns Adecco Sweden AB med fler än 50 kontor spridda över hela landet från Gällivare i norr till Trelleborg i söder. Omsättningen år 2007 uppgick till ca 2,4 miljarder SEK.

0200-22 22 22

www.adecco.se

Kontakta företaget