Modern wines sweden ab

Modern Wines Sweden är en av Sveriges 30 största importörer. Företaget grundades 1997 av bröderna Fondberg, då under namnet Domestic Import, och har sedan dess framgångsrikt arbetat sig fram på den svenska marknaden. Modern Wines Sweden ingår idag i European Wine and Spirit Group (EWSG) som består av Fondberg Sverige, Fondberg Norge, Fondberg Finland, Modern Wines Norge och Svensk Export Vodka. Modern Wines Sweden delar tillsammans med Fondberg kontor samt logistik och distribution via vår partner Green Cargo. För övrigt drivs Modern Wines Sweden som ett separat bolag.

Vår affärsidé är att tillhandhålla bra viner i alla prissegment. Modern Wines Sweden arbetar både med stora volymer samt viner av mycket hög kvalitet. Idag ligger fokus främst på Spanien och Frankrike men vi håller sakta på att expandera till andra länder och regioner. Vår kunskap om den svenska marknaden är mycket god, vilket bidrar till att rätt produkt når rätt kund till rätt pris. Vi försöker alltid ge våra producenter ett professionellt bemötande så att vi inte går miste om några potentiella affärsmöjligheter.

Modern Wines Swedens mål är långsiktiga relationer och därför fokuserar på utvalda producenter och utvärderar alltid nya projekt ordentligt

08-10 33 66

www.modernwines.se

Kontakta företaget