Stevos storkök

Söker du en erfaren, seriös och prisvärd leverantör av storköksprodukter?
Vi på Stevos Storkök har mer än 25 års erfarenhet inom branschen. Våra ledord är kvalité, kundservice, utveckling och rådgivning. Stevos Storkök blev nyligen utsedd till bästa leverantör av storköksprodukter.

Stevo´s Storkök säljer storköksutrustningar av hög kvalitet & förmånliga priser till kommuner och den offentliga sektorn. Våra leverantörer är valda med omsorg och tillverkar egna utrustningar som spar våra kunder pengar, arbete och miljö.

Vi har varit verksamt inom storköksbranschen i 14 år och har lång och gedigen erfarenhet.

Vår lokal är utrustad med ett utbildningskök, där vi regelbundet håller kurser och utbildningar på den utrustning vi säljer och servar, främst för personal som inom storkök:* Förvaltare * Kostchefer * Personal på skolmåltider Denna utbildning har visat sig vara mycket uppskattad och användbar inom kommunen. Vi har erhållit första pris för Live Cooking i hela landet, år 2008.

Företaget består idag av 10 personer. Stevo Trifunovski, VD, 6 utbildade servicetekniker samt 3 utbildad administrativ personal.
Våra servicetekniker har certifierad utbildning och kompetens samt lång erfarenhet på den storköksutrustning som vi säljer och servar. De får kontinuerlig vidareutbildning.
De använder sig av modern hjälpteknik för att tillgodose våra kunder på bästa sätt.

Vi håller till i egna lokaler, 1000kvm, i Eriksbergs Industriområde, Botkyrka Kommun.

Våra avtalspartners:

● Lidingö Stad
● Danderyds Kommun
● Uppsala Kommun
● Stockholm Stad
● Nynäshamn Ekokommun
● Värmdö Kommun
● Tyresökommun
● Tierps Kommun
● Huddinge Kommun
● Botkyrka Kommun
● Salems Kommun

08-530 314 13

www.stevos.nu

Kontakta företaget