Kontakt



Telefon:
086033860

Hemsida:
www.postronic.se

Postronic AB


Hör av dig till oss så sätter vi dig i kontakt med någon av våra återförsäljare som hjälper dig att bygga upp ditt kassasystem efter just dina behov!

Postronic AB grundades i januari 1999, för att kunna tillgodose marknadens ökade behov av framtidens butiksdataprodukter. Vår huvudsakliga uppgift är försäljning och marknadsföring av hårdvara inom PoS (Point-of-Sale/Point-of-Service) genom återförsäljare, systemintegratörer och OEM kunder.

Vårt produktsortiment är omfattande och ger våra kunder möjligheten att koncentrera sina inköp av teknisk utrustning till en leverantör. Produkterna är valda med stor noggrannhet; målet är att tillhandahålla produkter som är globala och av hög kvalitet. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och systemlösningar.

Med en komplett produktportfölj från marknadsledande leverantörer inom butiks & restaurangdata (PoS), datafångst (Auto-ID) och mobila lösningar är Postronic Er självklara partner.

Vi är rustade för att möta marknadens krav på flexibla lösningar; att på ett snabbt och effektivt sätt tillhandahålla den information som efterfrågas av våra återförsäljare och deras kunder. Kontoret finns i södra Stockholm, där vi även har vårt lager med över 800 olika artiklar för butik & restaurangdata.

Våra kunder finns huvudsakligen i Sverige men vi säljer våra produkter i hela Skandinavien.

Vårt moderbolag är Dosmar Oy, marknadsledande inom butiksdata och datafångst i Finland. Tillsammans ingår vi i Amplex koncernen, en privatägd svensk företagsgrupp med bolag i Sverige, Finland, Norge, Frankrike, Polen, Tyskland och USA. Totalt ingår ca 40 rörelsedrivande bolag i koncernen.

Ett brett produktsortiment, pålitliga produkter, konkurrenskraftiga priser, snabba leveranser, yrkeskunnig personal med lång erfarenhet, teknisk support, förmånliga garantier, leveranser av reservdelar och tillbehör – gör Oss till en av de ledande inom restaurangdataområdet, både idag och i framtiden!

Hör av dig till oss så sätter vi dig i kontakt med någon av våra återförsäljare som hjälper dig att bygga upp ditt kassasystem
efter just dina behov!

Telefon: 08-603 38 60

Kontakta företaget