KontaktTelefon:
08-77 99 300

Hemsida:
www.diversey.com

Diversey


Diversey erbjuder ett komplett sortiment med produkter, system och service för hotell- & restauranger av alla storlekar


Restaurang- & Café
Vi hjälper dig att följa alla regler och lagar för hygien och rengöring samt att jobba i enlighet med egenkontrollen. Vårt erbjudande för restauranger innhåller även vårt SafeKitchen koncept som minimerar hälsoriskerna för din personal.

Vår tekniska serviceorganisation hjälper dig att lösa eventuella problem med diskmaskinen och säkerställer att ditt diskresultat alltid är utmärkt.

Hotell
Vårt erbjudande hjälper hotell att stärka sin image i alla delar av hotellet och passar såväl stora kedjor som mindre familjehotell. Vårt hotellkoncept täcker in restaurang och bar, kök, tvätt och reception och naturligtvis gästrummen.

Med Diversey produkter kan du försäkra dig att dina gäster alltid möts av ett skinande rent hotell i alla områden och att rengöringsarbetet blir enkelt och ergonomiskt. Vårt egenkontrollprogram hjälper dig att följa den nya lagstiftningen för livsmedelshantering i din verksamhet.

Livsmedelssäkerhet
Livsmedelsäkerhet är en nödvändig prioritering för alla livsmedelsproducerande företag. Trots specifik lagstiftning i olika europeiska länder gällande livsmedelssäkerhet är det en nödvändighet för livsmedelsföretag att skydda sitt varumärke och sina intäkter genom att försäkra sig om att alla livsmedel som ska konsumeras är säkra.

Kontakta företaget