Sharabu ab

För Sharabu är det Sydafrika som gäller.

Vi är specialiserade på Sydfrika därför att vi på alla sätt känner för regionen och dessutom anser den som mycket het även för befintliga och kommande viner.

Inom vinodling och vinproduktion händer det där nere hur mycket som helst och försäljningsframgångarna för sydafrikanska viner är mycket stora. I Sverige har man lyckats enormt bra med volymviner och särskilt bag-in-box men nu kommer också en mängd bra kvalitetsviner i mellan- och de högre segmenten.
Sharabu har från början valt att satsa på de senare produktsegmenten och valt kvalitet framför volym.

Vi är en liten importör men mycket stora på viner från Sydafrika. Förmodligen har vi den största produktportföljen på den svenska marknaden.
Vi startade vår verksamhet för tre år sedan och fokuserar på såväl restaurang- som systembolagsförsäljning.

På restaurangmarknaden har vi många av de mest kända krogarna som kunder och vår idé är att inte ha några volymkrav och erbjuda mycket snabba och kundanpassade leveranser. Tack vare detta kan vi hänga med på snabba menybyten och anpassa vinerna efter dessa.

Försäljningen till systembolaget blir allt viktigare för oss och under 2005 har vi lyckats bra och lanserat ett flertal viner på månadslanseringarna.
En mycket viktig del för en vinimportör som arbetar som vi är att alltid vara uppdaterad på producentmarknaden så att produktportföljen är attraktiv. På Sharabu gör vi därför täta besök i Sydafrika och bygger upp nära kontakter med våra vinproducenter.

08-663 31 50

www.sharabu.se

Kontakta företaget