Kontakt



Telefon:
076-8348983

Hemsida:
https://mpi.mashie.com/mashie/login/

Mashie AB


Välkommen till Mashie och matproffsens IT-verktyg!
Planera näringsriktiga matsedlar - Ger dig full kontroll över råvarukostnaderna - Förenklar dina beställningsrutiner - Ger dig värdefull statistik vid upphandlingar med leverantörer, och mycket mer för dig som vill öka lönsamheten i din verksamhet.

Mashie är ett helt Internetbaserat IT-stöd för restauranger och storhushåll. Att systemet är Internetbaserat innebär att det kan användas var man vill och när man vill, bara det finns en dator med Internetuppkoppling.

Mashie kräver varken installation, driftsunderhåll eller egen backuphantering. Allt sådant sköts centralt av Mashie AB. Alla uppdateringar görs också online, vilket säkerställer att man alltid har tillgång till dagsfärsk information, näringsinformation från SLV och Dabas, leverantörsprislistor etc. Och man behöver aldrig riskera att programmet blir för gammalt.

Mashie på Internet består av många funktionsmoduler (’funktionsblock’) som man kan få aktiverade efter hand - från ‘bara’ en receptsamling till komplett internbeställningshantering och produktionsplanering. Det är ett verksamhetssystem för all kosthantering inom organisationen, storköket och restaurangen. Mashie kan också utbyta information med ehandels- och ekonomisystem.

Oavsett om man arbetar med skolluncher eller festmiddagar, med kommunens ekonomi, kostplaneringen, kokkonsten eller provsmakningen, om man är en kostenhet med 3 personer eller organisation med 100 personer så är Mashie den gemensamma samlingspunkten och plattformen.

Vill du veta mer?
Kontakta oss på 042-12 70 71, 046-211 50 70, för en provtur.

Kontakta företaget