Easytouch

Easytouch erbjuder prisvärda: Kassasystem - Pagersystem - Beställningsystem - Kassaregister - Handterminaler - System för tidsregistrering - RFID armband, och mycket mer...

● Easytouch är ett företag med 25 års erfarenhet av försäljning, support och service av kassasystem.

● Easytouch kassasystem är ett flexibelt system som gör att vi når många olika branscher såsom restaurang, fastfood-, konditorier, caféer, catering och fackhandel.

● Easytouch ser positivt fram emot de nya lagar som kommer nästa år om certifierade kassasystem.

----------------------------------------------------------------------

Settler Unitouch HandTerminal: Ersättningen av den handskrivna bongen är en riktig uppfinning. Genom att använda Settler Unitouch Handterminal kan du spara mycket pengar och tid.

● Det här trådlösa beställningsystemet i form av en handdator ryms i fickan och är speciellt framtaget för hotell, restaurang och catering branschen och ger dig en rad fördelar.

● Att ansluta dessa handterminaler till det stationära Settler Unitouch systemet är mycket enkelt och gör konfigurationen komplett!

● Programmens layout är den samma på både det stationära kassasystemet och handterminalerna och funkar på precis samma sätt vilket underlättar för personalen.

Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att spara både tid och pengar!

----------------------------------------------------------------------

JTECH
Ett trådlöst pagersystem låter serveringspersonalen veta direkt när deras gästers mat står och väntar i luckan. Detta sker genom att en dosa i serveringspersonalens ficka vibrerar när kockarna ställer fram maten.

----------------------------------------------------------------------

JTECH "Pagersystem"
Ett "pagersystem" fungerar så att gästen får med sig en liten "puck" när dom beställer sin mat eller dryck. När maten är klar blinkar en lampa på pucken som talar om för gästen att maten är klar att hämtas vid serveringsdisken.

Genom att installera vårt "puck" och pagersystem så sänker du dina personalkostnader och ökar tempot i serveringsfasen drastiskt.

Kontakta oss redan idag på telefon 031-7073030 för ett kostnadsförslag på våra olika system!

031 707 30 30

www.easytouch.se/

Kontakta företaget