Kontakt



Telefon:
070 22 00 56

Hemsida:
www.discoversystems.com

Discover Systems AB


Sveriges mest säljande beställningspuck ger dig tillförlitliga puckar i många år!

Vi är stolta över att vårt pucksystemet är den mest säljande i Sverige i mer än 13 år och att många av de första kösystemen som har sålts, fortfarande fungerar. Varje dag gör tusentals Discover Systems puckar, kunder nöjda och glada över hela Sverige. Våra matpuckar är så tillförlitliga att vi ger hela 6 års garanti!

Situationen är välkänd: Det är många gäster i restaurangen, på caféet eller i coffeeshoppen. Några väntar på att beställa, andra väntar på att deras mat är klar. Några undrar när deras mat är klar och var de kan hämta den. Andra kallar på personalen…

Silent Ordering pucksystem gör det möjligt att kommunicera med gästerna på ett systematiskt, diskret och behagligt sätt – till förmån för alla!

Så här fungerar Silent Ordering System elektronisk brickor
När gästerna har beställt och betalt för deras mat, får de en elektronisk beställningspuck. Pucken tar dem med sig till deras bord. När maten är färdig, skickas det en signal till matpucken, som diskret blinkar, piper och vibrerar, och nu uppmärksammas gästen på att deras mat är färdig och kan avhämtas. Medan gästen väntar håller den ett öga på beställningspucken. Det kan därför vara en mycket bra idé att förse köpucken med reklam eller ett bra erbjudande.

Kontakta oss för en gratis test av serveringspuck-systemet

Silent Ordering beställningspuckar innehåller:
Ett antal personsökere skräddarsytt för varje kund, Antalet beror på antal bongar i köket samtidigt, flera olika våningar, om flera olika beställningsställen och om det finns en uteservering.
Ett bordsställ där restaurang puckarna förvaras
En terminal med tangentbord och display, varifrån signalen till köpucken skickas

Montering
Plug and Play kösystem skräddarsydd för dig. Det medföljer en enkel, kortfattad och lättläst bruksanvisning.


Läs mer om våra system genom att besöka vår hemsida!

Ring oss redan idag för att höra mer om dem olika fördelarna eller för att boka en demo! Telefon: 040-29 32 00

Kontakta företaget