Bevtec - Dryckessystem


Bevtec-gruppen erbjuder dryckeshanteringsutrustning och tekniska lösningar till den kalla- och varma dryckesmarknaden. Bevtec erbjuder även kompletta vattenkoncept för restauranger, kontor och butiker. Kontakta oss för mer info kring våra vattenkoncept.

Inom Bevtecs produktområden återfinns flera av de världsledande tillverkarna inom dryckeshanteringsutrustning, för att erhålla bästa utförande och nöjda kunder.

Utrustning för kalla drycker
● Ett brett område av fatölskylare, post-mix kylare och vinkylare för att tillgodose olika volym behov.
● Barpistoler / Läskpistol.
● Ett brett område av öltorn och post-mix torn samt profiltorn.
Tillbehör och reservdelar till dryckeshanteringsutrustning


Utrustning för varma drycker
● Kaffemaskiner
● Kaffebryggare
● Espressomaskiner
● Helautomatiska espressomaskinerService, renovering och underhåll
Installation, Service och underhåll av dryckeshanteringsutrustning är en naturlig del i det marknadsstöd som vi erbjuder våra kunder.

● Automatiska spolningssystem
● Installation
● Fortlöpande service
● Underhåll

Utbildning
Vi erbjuder både teoretisk och praktisk träning inom dryckeshanteringsutrustning. Utbildningen utförs i skräddarsydda program för att passa kundspecifika behov.

Kontrollsystem för öl, vin och sprit
Produktportföljen inom kontrollsystem omfattar allt från flödesmätare, öldispenser, tankskiftare, elektroniska skumvakter, rengöringssystem för öllinjer, spritdispenser till PC-system för övervakning av försäljning och lager.
Produkterna är utvecklade utifrån erfarenhet, know-how och innovation för att möta dagens och framtida behov hos kunderna.

08 - 449 09 60

www.bevtec.se

Kontakta företaget