Roberts Coffee

Bli Roberts Coffee franchisetagare! Vi letar ständigt efter nya affärslokaler och franchisetagare! Vi hjälper dig i planera, inreda, skola personalen och förverkliga. Vår sakkunskap och våra råvaror står till ditt förfogande.
Att driva en franchisekedja innebär att en franchisegivare har en affärsidé och ett koncept som hyrs ut till en franchisetagare.

För mer info, hör av dig till:
Jessica Lindahl
Roberts Coffee Sverige
jessica.lindahl@robertscoffee.se

Om Roberts Coffee
Roberts Coffee är ett gourmetrosteri, som grundades av Robert Paulig år 1987 på Skatudden i Helsingfors. I dag befinner sig kafferosteriet, lagret och administrationeni
Malm i Helsingfors.
I Roberts Coffees sortiment ingår originalkaffen, kaffeblandningar, espressokaffen, kryddade kaffen, koffeinfritt kaffe och te. I sortimentet finns dessutom olika gåvopaket och produkter för framställning av kaffe och te, samt smaksattasiraper. Vi ordnar dessutom kaffekurser på vårt rosteri.
Roberts Coffee är nordens största coffee shop -kedja med en eget rosteri! Coffee shoper har vi i Finland, Sverige, Estland, Danmark och nu också i Turkiet.

Menyn på Roberts Coffee
Drycker, bakverk, smörgåsar, sallader och ibland glass och soppor. Denna meny utökas eller minskas i förhållande till utrymmet i våra coffee shops och anpassas efter säsong.

Så gott det går försöker vi använda oss av ekologiska produkter, bland annat säljer vi Saltå Kvarns juicer, Pipers Glass och ett ekologiskt kaffe och te. Vi ser löpande över vårt utbud och söker ständigt nya ekologiska och Fairtrade alternativ. Och ju mer ni köper dessa produkter, kära gäster, desto större blir åtgången och motivationen för producenterna högre.

Produkter på Roberts Coffee
Beroende på enhet, är Robert´s Coffees sortiment av kaffe och te mer eller mindre brett. Det största utbudet finns i Östermalmshallen och Söderhallarna i Stockholm, som är utformade mer som kaffe- och tebutiker än som regelrätta coffee shops.

I sortimentet ingår egna kaffeblandningar, espressokaffe, kryddkaffe och koffeinfria kaffe. I det omfattande tesortimentet finns originalteer, teblandningar, gröna teer och örtteer, samt smaksatta teer. Ekologiskt odlat kaffe ingår i sortimentet liksom Fairtrade produkter.

Förutom ovanstående ingår även kaffebärsschampoo, kaffetvål och kaffebärsdrycken Jahwa-Cahwa i produktsortimentet.

08 640 10 44

www.robertscoffee.se

Kontakta företaget