Kontakt



Telefon:
0730 590 374

Hemsida:
www.esystem.se

eSystem


PC-Reg Personalliggare är ett lättanvänt och prisvärt program som uppfyller Skatteverkets krav på att föra personalliggare som är ett lagkrav fr.om. 1 januari 2007. Lagen omfattar alla som bedriver verksamhet inom restaurang och hårvård.

Priset för Standardversionen är 890:- och för Nätverksversionen 1390:- (Om ni har behov av att logga in till programmet från flera datorer krävs Nätverksversionen).

Observera att priset inte avser någon abonnemangs - eller årsavgift utan är en engångskostnad.
Fria uppdateringar och support ingår i ovanstående priser
På vår hemsida finns en helt kostnadsfri demoversion av
PC-Reg Personalliggare för nerladdning. Besök sidan idag för att ladda hem ditt exemplar eller kontakta oss så skickar vi en CD-skiva med demoversionen.


Tidsredovisning
Programmet kan med fördel även användas för tidsredovisning då tiden för varje arbetspass registreras och tidsredovisningsrapporter för all personal, vald person, vald period med tid per arbetspass samt ackumulerad tid snabbt kan visas på bildskärm eller skrivas ut.

Personalliggare
Programmet innehåller Internetlänkar till gällande lagstiftning där information om reglerna för personalliggare framgår. Programmet kräver dock ingen Internetanslutning utan är ett PC-baserat system som inte är beroende av en fungerande uppkoppling till Internet.

Programmet uppfyller kraven på en elektronisk förd liggare, det ska uppfylla samma krav som ställs på bokföringsprogram, dvs. det ska inte gå att ändra i efterhand och alla åtgärder i liggaren ska framgå av en behandlingshistorik.
På alla rapporter i liggaren framgår företagets namn och organisations/- personnummer, namn och personnummer på dem som arbetar i företaget, klockslag och datum för in och utstämpling, löpnummer, rättelsedatum och tid samt vem som upprättat rättelsen.
Alla rapporter, t.ex. aktuell närvarolista, periodrapport för all personal, för vald person eller all behandlingshistorik kan snabbt visas på bildskärm och vid behov skrivas ut.

PC-Reg Personalliggare uppfyller Skatteverkets krav på elektronisk förd personalliggare som bl.a. säger att:

Det ska framgå klockslag då arbetspassen börjar och slutar, företagets namn och organisations/-personnummer, namn och personnummer på dem som arbetar den dagen samt historik på tidigare registrerad arbetstid. Det ska inte gå att ändra registrerad tid i efterhand, vid rättelse i liggaren ska det framgå när och av vem en rättelse är gjord, alla åtgärder i liggaren ska framgå av en behandlingshistorik, på begäran ska liggaren skrivas ut på papper, utskriften ska kunna omfatta en eller flera dagar.
Dvs. i korthet, inga registreringar ska kunna ändras i efterhand och alla händelser måste loggas så att alla registreringar i liggaren framgår av en behandlingshistorik och som ska hållas tillgänglig för kontroll av Skatteverket.

För att kvalitetssäkra och säkerställa spårbarheten har vi valt att inga register och registreringar kan raderas och alla datafiler är krypterade och kan inte ändras.
Registrerad tid kan inte ändras, man kan dock göra rättelse på en sparad registrering.
Alla registreringar i liggaren numreras löpande automatiskt.

Säkerhetskopiering
Det är mycket som kan hända, som innebär att du förlorar viktiga filer på din dator. Virus, hårddiskkrasch, brand eller stöld är bara några exempel på vad som kan hända, därför är det viktigt att ha en fungerande rutin för säkerhetskopiering då du enligt Skatteverkets föreskrifter måste spara personalliggaren i två år efter utgången av det kalenderår då ditt beskattningsår gått ut.
PC-Reg Personalligare innehåller funktioner för säkerhetskopiering och återläsning av programmets datafiler.


Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om vår personalliggare!

Kontakta företaget