Kontakt



Telefon:
08-584 509 20

Hemsida:
www.hobart.se

Hobart scandinavia ab


HOBART är världens ledande tillverkare av professionella diskmaskiner. Vi har maskiner för alla typer av användning inom hotell, restaurang, caféer, skolor och övrig offentlig sektor.

Våra diskmaskiner finns i två versioner, PROFI som är våra standardmaskiner och PREMAX som är vår "top of the line" serie med den allra senaste och mest miljöbesparande teknologin. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt maskin för ditt projekt.

All utveckling och tillverkning för den europeiska marknaden sker i fabriken i Offenburg i södra Tyskland. Vi erbjuder driftssäkra maskiner av mycket hög kvalitet, som är enkla att använda och som har mycket låga driftskostnader.

Fabriken i Offenburg är miljö och kvalitets certifierad enl. ISO 5001, 14001 och 9001. Hobart Scandinavia ApS är ett nordiskt företag med försäljningskontor i Sverige, Norge och Danmark samt återförsäljare i Finland och på Island.

Utöver Hobart diskmaskiner arbetar vi även med Hobart blandningsmaskiner och Foster kylutrustning. Vi har ett rikstäckande nät av anslutna serviceföretag.

Kontakta företaget