Tradifood AB

Vi är inriktade på två huvudsakliga kategorier; fågel & vilt samt måltidslösningar & efterrätter.

Fågel & vilt
Tradifood har sedan starten specialiserat sig på import av högkvalitativ fågel och är idag en av de ledande aktörerna på den svenska marknaden. Vi tillhandahåller ett brett sortiment av frysta, färska och tillagade fågel & vilt -produkter, ämnade för industri, restaurang och detaljhandel.

Måltidslösningar & efterrätter
Vi erbjuder allt ifrån färdiga, lätthanterliga förrätter till soppor, såser och crêpes, samt delikata efterrätter. Vi erbjuder en stor variation utsökta produkter, alla för snabb och enkel beredning.

Kvalitet
Tradifood lägger stor vikt vid urvalet av råvaror. Vi använder oss enbart av fågel som kommer från arter som växer långsamt eller medelsnabbt. Dessa ger ett fastare och mer smakrikt kött än de snabbväxande arterna.

Säkerhet: Normer och certifiering
Vi försäkrar att våra tillverkare och uppfödare svarar mot de strikta hygiennormer och de regler om matsäkerhet som föreskrivs i HACCP, ISO 9001 (version 2000), BRC och IFS (EFSIS) samt franska och europeiska ekologiska certifikat.

Spårbarhet:
Garantier för matsäkerhet och spårbarhet
Samtliga av våra produkter genomgår sanitära tester (t.ex. salmonella-test) redan på de olika produktionsanläggningarna, allt enligt de krav som ställs enligt svenska normer och föreskrifter.

Kontakta företaget