Vi erbjuder marknadens smidigaste fettavskiljare till restauranger-, cafeér och storkök. BIG DIPPER kräver minimalt med utrymme och du slipper dyra installationskostnader.
Fettavskiljaren monteras direkt på avloppet i köket, sallad och andra rester hamnar i en korg som töms enkelt av personalen.
Fettavskiljaren har en sensor som startar när behov finns. Det sitter ett värmeelement i avskiljaren för att värma ev. stelnat fett.
Ett roterande hjul fångar upp fettet på ytan, och det stryks av mot ett gummiblad, därefter hamnar fettet i en löstagbar behållare.
Behållaren töms ca en gång per dygn av kökspersonalen och samlas i ett större kärl som kan placeras i soprum tex.
I och med att man kan ta hand om fettet själv, slipper man slamsugningsavgifter och kan skriva av fettavskiljaren på några år.
Om du vill sätta att in-utlopp skall vara på motsatt vis är det bara att snäppa bort överdelen på fettavskiljaren och vända på burken så att silkorgen kommer vid inloppet.
Diskmaskinen ansluts alltid efter fettavskiljaren