Kontakt



Telefon:

Hemsida:
www.restaurangugnar.se

Restaurangugnar.se


Vi är Återförsäljare av den tyska restaurangugnen Rational och säljer till restaurangkök, storkök och företag inom måltidsservice över hela Sverige.

Vår målsättning är att erbjuda försäljning av SelfCooking Center, CombiMaster och Rationaltillbehör till konkurrenskraftiga priser och leverera med ett kundspecifikt mervärde, professionell uppföljning och utbildning. Live Chat på hemsidan!

Restaurangugnar.se ägs och drivs av FG Mat & Idé och har sitt säte i Linköping, Östergötland. Vi samarbetar med Rational Servicepartners över hela Sverige för installationer och service. I samarbete med WASA Kredit kan vi erbjuda fördelaktig finansiering på din investering. Kontakta oss på telefon, Live Chatta med oss direkt på hemsidan eller använd butiksfunktionen på vår hemsida för att begära in en offert helt utan förpliktelser så återkommer vi snarast med ett konkurrenskraftigt förslag.

Vision:
Att hjälpa dig som krögare att skapa mer lönsamhet, effektivisera det dagliga arbetet, skapa mer tid över till kreativitet och tid över för vad som är väsentligt för just ditt kök och verksamhet.

Kontakta företaget