Kontakt



Telefon:

Hemsida:
https://www.expo-clean.com/

Expo Clean


Expo Clean är ett svenskt företag engagerad i att, på ett miljövänligt sätt, förbättra hygienen . Expo Clean tillhandahåller miljövänliga och effektiva produkter som begränsar skadliga bakterier, mögelsporer och partiklar.

Expo Cleans anläggningar är utrustade med en innovativ teknik som ger en inomhusmiljö ren luft fri från odörer, bakterier och partiklar. Expo Clean fokuserar på hygienen, effektiviteten och miljövänligheten.

Expo Clean erbjuder produkter för hygienhantering inom dagligvaruhandel, hotell och restaurang, camping och fritidsanläggningar, frisör- och skönhetssalonger och fastighetsförvaltning.

Företaget jobbar med innovativa helhetslösningar i kombination med ny teknik och möjlighet till exponering. Förutom hygieniska helhetslösningar erbjuder vi även teleskopstativ för ökad åtkomst.

• Specialisering på metoder för förbättrad hygien med innovativa produkter i kombination med ny teknik.

• Tillverkning av produkter baserat på hygieniska helhetslösningar inom dagligvaruhandel, hotell och restaurang, camping och fritidsanläggningar, frisör- och skönhetssalonger och fastighetsförvaltning.

• Samarbete med ledande utvecklare och företag inom energisnåla och miljövänliga lösningar för rening av luft och vatten.

• Erbjuder löpande serviceavtal med underhåll och service.

• Erbjuder marknadsplats för exponeringar samt för event och demoaktiviteter.

Kontakta företaget