Kühla / Knechtel

Kühla är en ledande tillverkare av inredningar till restauranger, konditorier, caféer och livsmedelhandeln. Knechtel har ett brett och prisvärt sortiment av möbler till restaurang och café.

Gastronomisk presentation av toppklass ökar anseendet och sörjer för ökad omsättning till konstant hög gästfrekvens. Med Kühla- design fås gastronomiska upplevelsevärden med stil och atmosfär i varje objekt.

Konceptframtagande, projektering, egen tillverkning och montage genom en hand ger följande Kühla-fördelar:

● Design-kompetens
● Bransch know-how
● Individuell projektering
● Produktionsstyrka

Använd fördelarna och ge Era gäster en individuell miljö i framgångsdesign. För värdshus, caféer, bistros, barer och diskotek. För restauranger und hotell. För kasinon och personalrestauranger.

Kühlas stora styrka är att företaget tillverkar nästan all inredning som monteras. Här används material som rostfritt, granit, natursten, mässing, krom, aluminium, konstmaterial, glas, trä och inte minst corian, som presenteras på denna hemsida. För att göra en optimal inredningslösning inom fastställd kostnadsbudget använder vi oftast våra standardkomponenter, som vi omvandlar för att passa kundens individuella önskningar. Detta sparar både tid och pengar.

Kühlas tillverkning omfattar följande:

● Hela objekt
● Shop-in-shop
● Restauranginredningar
● Konditoriinredningar
● Caféinredningar
● Olika modulenheter färdiga för inbyggnad
● Kyl-/ och torrdiskar
● Kylbänkar
● Kyllådor
● Värmeplattor
● Arbetsytor i olika material
● Vattenautomater
● Kylmaskiner/ teknik.

Knechtel - En effektiv väg till låga priser på möbler till restaurang och café
Otto Knechtel Möbel-Collectionen GmbH är ett tyskt företag, som grundades redan år 1910. Knchtel är en av de största möbelföretagen i Tyskland. I lager finns ständigt 12 - 15.000 enheter. Produkterna kommer från många länder. Genom det stora lagret kan i många fall möblerna levereras omgående.

Kontakta företaget