Kontakt



Telefon:
018-7001830

Hemsida:
www.prizm.se

PRIZM AB - NXT Cutting Board™


PRIZM lanserar ett nytt skärbrädesystem, NXT Cutting Board™ för säker och ergonomisk livsmedelsberedning. En modern skärbräda som du färgkodar själv till de olika råvarorna.

Ursprunget till idén av ett nytt skärbrädesystem är att vid t ex de kommunala miljö & hälsoinspektionerna på restauranger och storkök så godkännes till stor del ej skärbrädor p g a bristande hygien och underhåll av skärytorna.

De i dag vanligaste använda skärbrädorna som är tillverkade i 50mm tjockbok eller ek är mycket tunga och otympliga.

De sätter begränsningar i både skötsel och handhavande vad gällande byte av bräda till olika råvaror. Det blir defakto ej gjort att lämna ifrån sig sin skärbräda för nedhyvling av skärytan hos något snickeri. Skärbrädan blir alltså bara sämre och sämre samt samlar på sig bakterier.

Många fördelar
Många fördelar har framkommit under forsknings- och utvecklingsfasen tillsammans med ett stort antal professionella kockar.

Stora tidvinster som möjliggörs i och med att man kan ta loss skärbrädan ifrån hållaren, t ex gå till stekbordet direkt med råvaran kvar på nämnda skärbräda. Det har givetvis inte tidigare varit möjligt med de tunga bok/ek brädorna! Du spar disk!

Komponera din egen skärbräda
NXT Cutting Board™ är en personlig skärbräda. Och det beror inte bara på att du kan gravera in ditt namn eller logotyp på framkanten av den rostfria behållaren. Utan för att du komponerar din egen skärbräda som du vill. Du kan välja material, storlek och färg. Du kan reglera arbetshöjden med hjälp av de utbytbara fötterna. Och det bästa av allt – du slipper dela den med någon annan.

Kontakta företaget