Kontakt



Telefon:
031 – 367 31 00

Hemsida:
www.yrgo.se/

Yrkeshögskolan Göteborg


Yrkeshögskolan Göteborg - utbildning på riktigt!
Vi anordnar utbildningar för dig som vill skaffa dig ett yrke. För dig som vill byta yrke. Och för dig som vill fördjupa dig i ett yrke du kanske redan har provat på. Alla våra utbildningar är dessutom inom områden där näringslivet och den offentliga sektorn sagt att de behöver fler kompetenta och engagerade medarbetare.

Restaurang & Bageri
Gillar du att sätta surdegar och baka mustiga matbröd? Eller gör du hellre smarriga chokladkakor och dekorationer till vackra tårtor? Tycker du om att komponera spännande menyer? Eller att experimentera med olika kryddor och prova nya rätter? Eller är du den som vill planera inköpen och se till att allt fungerar i köket? Kanske vill du fördjupa dig i råvaror, dieter och måltidernas innehåll?
Då verkar våra utbildningar inom matens fantastiska värld vara det du söker.

Du får lära dig att hantera livsmedel, kunskap om matkultur och färdigheter i att skapa bröd, maträtter och restaurangupplevelser för olika tillfällen. Att äta ute eller köpa med sig mat hem är en ständigt växande företeelse som också alltid är i förändring beroende på vilka mattrender som gäller.

Turism och hotell
Tycker du om att jobba med människor och hjälpa dem till rätta? Gillar du att arrangera konferenser? Talar du flera språk? Är du den som vill leda och motivera personal till att ge god service? Eller är du kanske den som komponerar hela resan med aktiviteter och boende? Klarar du att hantera stress och utmaningar bra men ändå hålla dig glad och lugn? Vill du se nya saker hända varje dag och alltid träffa nya människor?

Upplevelseindustrinväxer och utvecklas hela tiden och till den hör givetvis resor och boende. Hotell med något extra, konferenser med innehåll och förändringar i människors sätt att resa. Detta styrs bland annat av önskemål om aktiviteter, avslappning och miljötänk. Men också de vanliga faktorerna som tid, pris och service. Vill du vara en del av denna spännande servicebransch som ständigt förändras? Då är vi säkra på att du kommer att trivas på någon av våra utbildningar inom turism och hotell. Välkommen att checka in hos oss.

Kontakta företaget