Kompetensgruppen skapar mötesplatser för utbyte av kompetens, kunskap och erfarenheter.
Vi anordnar bla mässor, utbildningar, nätverk och skräddarsydda företagsutbildningar för att skapa kompetensutvecklande mötesplatser. Vi verkar inom området HR och hälsa och riktar oss mot alla som vill kompetensutveckla sig och sitt företag.
Vem är nätverket till för?
Kostchefer, kostekonomer, kökschefer, restaurangchefer, kostcontroller, kostkonsulenter, dietister, hushållslärare, utbildare inom mat, produktchefer, produktutvecklare inom industrin, matcoacher, hälsocoacher, journalister inom matområdet, folkhälsovetare, hälsoinspiratörer, friskvårdsansvariga, inköpsansvariga inom livsmedelsbranschen e.t.c.
Kostnätverkets medlemskap är inte bundet till en person, du har som medlem möjlighet att dela med dig av nätverket till en kollega när du själv får förhinder.
Om Kompetensgruppens träffar
Första träffen i Nätverket för kostvetenskap hölls i World Trade Center i Stockholm den 10 februari, och temat för dagen var, Ny forskning visar; Nordisk mat lika hälsosam som medelhavskost. Föreläsare: Viola Adamsson, doktorand i medicinsk vetenskap från Uppsala universitet och nutritionsansvarig hos Lantmännen.